Jämsän opistoseurojen seuramerkin suunnitteli Veena Heikkilä.

Veena oli viime lukuvuoden Jämsän opistossa, jossa opistolaisten kesken järjestettiin seuramerkkikilpailu. Kaikilla opistolaisilla oli mahdollisuus osallistua siihen. Kilpailun voittaja valittiin äänestyksellä.

 

 Veena kertoo prosessista:

”Se (seuramerkki) symboloi sitä kuinka Jumala on valo tässä pimeässä maailmassa, jossa meri keinuttaa laivaa. Katsoin ympärilleni ja huomasin opiston kuviksen luokassa erivärisiä kartonkeja. Niistä sain idean ja aloin suunnitella sitä paperille.”

 

Veenalla oli kaksi erilaista ideaa, joista toinen valikoitui lopulliseksi versioksi.

”Mikään ei ollut vaikeaa, minulla syntyi ideoita enemmänkin. Työn tekeminen kokonaisuudessaan kesti muutaman tunnin.”

 

Veena Heikkilä on tehnyt opistoseurojen seuramerkin.