Tätä sivua ei ole päivitetty vuoden 2021 radio- ja verkkoseuroja varten.

Tervetuloa Jämsän opistoseuroihin Keuruulle 18.-21.7.2019

Hyvä seuravieras!

Olet lämpimästi tervetullut Jämsän opistoseuroihin Keuruulle 18.–21.7.2019. Jämsän opistoseurat järjestetään nyt kolmannen kerran Keuruulla Ison Kirjan opistolla. Osoite on Heikkiläntie 177, Keuruu. Alue on toimiva ja viihtyisä. Pohjoisjärven kauniin maiseman äärellä on hyvä rauhoittua Jumalan sanan kuuloon ja viettää kesäviikonloppua.

Seura-alue avataan torstaina 18.7.2019 klo 12.00 ja aattoseurat alkavat 18.7. klo 18. Varsinaiset avajaiset ovat perjantaina 19.7. klo 10. Avaussanat lausuu Jämsän Kristillisen Kansanopiston johtokunnan puheenjohtaja Johannes Leppänen.

Seurojen tunnukseksi on tänä vuonna valittu Minä olen maailman valo (Joh. 8:12). Näidenkin seurojen päätarkoitus on, että Kristuksen seurakunta saisi heijastaa Kristuksen valoa. Jumala haluaa jokaisen löytävän tiensä hänen yhteyteensä, hänen valoonsa.

Seuramerkki kuvaa elämää Jumalan sanan kirkkaudessa ja armossa. Merkin on suunnitellut tämän talven opistolainen Veena Heikkilä: ”Jumala on valo tässä pimeässä maailmassa, jossa meri keinuttaa laivaa.” Toivomme, että kaikki seuravieraat saisivat virvoittua tässä armon valossa.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi opistoseuroihin Keuruulle!