Tänään sunnuntaina vietettiin Sanajumalanpalveluksia seurateltassa sekä lähialueen kirkoissa. Opistoseurojen seurateltassa Jumalanpalveluksessa liturgina toimi Matti Kontkanen ja saarnan piti Tuomas Taipale.

Taipale luki Luukkaan evankeliumin viidennestä luvusta kertomuksen siitä, kuinka Jeesus kutsuu Pietarin ja muita opetuslapsikseen. Jumalan valtakuntaa verrataan kalastajan verkkoon. Verkko on luja; siihen on helppo tarttua ja tulla autetuksi. Puheessa korostettiin, että Jumalan valtakunnan verkko, elävä evankeliumi, ulottuu kaikkein syvimpiinkin vesiin.

Seurateltassa pidetyssä pyhäkoulussa lapset kuuntelivat tarkkaavaisina, kun Taneli Kalliokoski kertoi Joosefin elämästä. Monivaiheisen elämänsä varrella Joosefilla säilyi tärkein lahja, usko, vaikka hän oli ollut yksin Egyptissä faaraon palveluksessa.