Jämsän opistoseurat Keuruulla ovat päättyneet. Tervetuloa opistoseuroihin Ranualle viikon päästä 27.–30.7.2023 ja Reisjärvelle 4.–6.8.2023. 

Päätösseuroissa Timo Leppänen kiitti Ison Kirjan toimijoita, sekä viranomaisia ja lähialueen seurakuntia hyvästä yhteistyöstä. Lisäksi Leppänen halusi kiittää erityisesti alueen naapureita kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä. 

“Suurkiitos kaikille järjestelyvastuussa olleille siioneille: Jämsä, Jyväskylä, Laukaa, Tikkakoski, Äänekoski, Kannonkoski ja Karstula. Kiitos vastuuvuoroissa ja työvuoroissa olleille ja teille kaikille, jotka olette tehneet töitä seurojen toteutumiseksi.”

Kiitos kaikille hyvin onnistuneista seuroista. Ennen kaikkea kiitos Jumalalle, joka siunasi suuresti näitä seuroja. Jos Jumala suo, Jämsän opistoseurat järjestetään taas ensi vuonna Etelä-Suomen rauhanyhdistysten toimesta. Pyydämme siunausta tulevan vuoden seurojen järjestelyihin.

 

Kesäseuraradio jatkaa toimintaansa radiossa ja verkossa. Voit kuunnella lähetystä suorana tai palata opistoseurojen tallenteisiin Kesäseuraradion sivuilla. 🎧